QUESTIONS FRÉQUEMMENT POSÉES

Vous trouverez ci-dessous les questions les plus fréquemment posées. Votre question ne figure pas dans la liste ? Dans ce cas, nous aimerions recevoir votre question par courrier électronique. Vous trouverez les coordonnées de contact ici. Nous répondrons à votre courrier dans les plus brefs délais.

Verzending, ruilen & retour

Wat is de levertijd?

Wij overhandigen je bestelling binnen 24 uur over aan de bezorger.

Vanwege de maatregelen van postbedrijven omtrent COVID-19 kan de zending vertraging oplopen.

NL: Orders op zo – vr voor 17:00 uur worden doorgaans de volgende dag geleverd.

BE: Orders worden geleverd binnen 2-3 werkdagen.

DE: Orders worden geleverd binnen 2-3 werkdagen.

FR: Orders worden geleverd binnen 2-3 werkdagen.

UK: Orders worden geleverd binnen 3-4 werkdagen.

AT: Orders worden geleverd binnen 3-4 werkdagen.

DK: Orders worden geleverd binnen 3-4 werkdagen.

CH: Orders worden geleverd binnen 3-4 werkdagen.

ES: Orders worden geleverd binnen 3-7 werkdagen.

Overige EU landen: Orders worden binnen 3-7 werkdagen geleverd.

Landen buiten de EU: Orders worden binnen 6-9 werkdagen geleverd.

Wat zijn de verzendkosten?

Wij verzenden je order naar binnen Nederland, België, Denemarken, Duitsland,  Frankrijk, Oostenrijk, Spanje kosteloos voor bestellingen van 75,- of meer. Daarnaast kan je binnen Nederland, België, Denemarken, Duitsland,  Frankrijk, Oostenrijk, Spanje gratis retourneren.

Voor alle andere landen binnen de EU bedragen de verzend- en retourkosten € 12,95 

Voor alle landen buiten de EU bedragen de verzend- en retourkosten €19,95.

Voor bestellingen die buiten de EU worden verzonden, kunnen bovendien invoerrechten en heffingen van toepassing zijn op de bestelling. Alle te betalen invoerrechten en heffingen zijn de verantwoordelijkheid van de klant en moeten mogelijk worden betaald op het moment van/voor levering.

Welke betalingsmethoden worden geaccepteerd?

American Express Apple Pay Bancontact Google Pay iDEAL Maestro Mastercard Shop Pay Visa

Is mijn order al verzonden?

Op het moment dat we je order versturen ontvang je hiervan per e-mail een bevestiging. Hierin staat een Track & Trace code die je kan raadplegen voor de status van de zending.

Kan ik de zending van mijn order volgen?

Op het moment dat we je order versturen, ontvang je een e-mail met een Track & Trace code. Hiermee kan je de zending van je nieuwe product(en) op de voet volgen.

Retourneren

Hoe retourneer ik?

Bezoek ons ​​retourcentrum Voer uw postcode en bestelnummer in om te beginnen.
Volg de instructies en selecteer de artikelen die je wilt retourneren. Zodra uw aanvraag is goedgekeurd, ontvangt u een bevestigingsmail met verzendrichtlijnen Welke items kunnen worden geretourneerd? Binnen 30 dagen vanaf de aankoopdatum In ongebruikte en verkoopbare staat In de originele verpakking met alle kaartjes intact Welke items worden niet gerestitueerd?

MOET IK IETS BETALEN OM MIJN ITEMS TE RETOURNEREN?

Retourneren vanuit Nederland, België, Denemarken, Duitsland,  Frankrijk, Oostenrijk, Spanje is gratis.

Voor alle andere landen binnen de EU bedragen de retourkosten € 12,95 en zullen we verrekenen bij terugbetaling van je order.

Voor alle landen buiten de EU bedragen de verzend- en retourkosten €19,95 en zullen we verrekenen bij terugbetaling van je order.

Heb je buiten Europa invoerrechten betaald via de vervoerder? Vraag deze dan weer terug bij de vervoerder. Alle invoerrechten en heffingen zijn de verantwoordelijkheid van de klant en deze invoerrechten zul je zelf terug moeten vragen indien retour verzonden. 

Alleen ongebruikte artikelen retour

Indien het binnen 30 dagen na ontvangst wordt geretourneerd.

De artikelen mogen alleen ongebruikt geretourneerd worden in de originele verpakking met bevestigde hangtags er nog aan. Zoals je het product hebt ontvangen.

Probeer de originele verzendverpakking te gebruiken en anders geen onnodig grote of zware verzenddoos. Indien wij hierdoor een toeslag berekend krijgen zullen wij deze aan je door moeten belasten.

In geval van voeding supplementen verzegeld en gesloten is. Dit in verband met gezondheidsbescherming en hygiëne na het verbreken van de verzegeling na levering is dit product voor ons onverkoopbaar geworden.

Kleding niet gedragen en/of gewassen is. Houdt u rekening met passen dat u niet een sterke geur van parfum draagt.

Kleding in originele staat is en voorzien is van de originele verpakking en kaartjes nog bevestigd zijn.

Het artikel binnen de garantietermijn valt.

Indien een volledige bestelling geretourneerd wordt dienen ook de goodies of gadgets geretourneerd te worden. Wanneer deze niet geretourneerd worden kunnen deze in rekening worden gebracht.

Ondergoed en sokken kunnen in verband met hygiëne niet geretourneerd worden.

Gratis goodies/gadgets kunnen niet worden geruild of worden ingewisseld voor geld of shop tegoed

Verwerking van retouren

Wanneer de bestelling bij ons retour is ontvangen zullen wij deze beoordelen. Als de geretourneerde producten in goede orde zijn ontvangen dan ontvang je een e-mail ter bevestiging en zullen wij het bedrag binnen 5 werkdagen terugstorten op de rekening waarmee de bestelling betaald is. Ontvang je liever een coupon voor je volgende bestelling, geef dit dan duidelijk aan op het moment dat je de retour aanmeld.

Ik heb mijn order teruggestuurd. Wat gebeurt er nu?

Op het moment dat wij je zending ontvangen krijg je hier een bevestiging van en gaan wij aan de slag met je aanvraag. Wij storten het aankoopbedrag zo snel mogelijk terug en zal dit uiterlijk binnen 5 werkdagen weer op je rekening staan. Tenzij je hebt aangevraagd om je product te ruilen dan krijg je vanzelf bericht dat je product weer onderweg is.

Hoe lang duurt het voordat het geld wordt teruggestort indien ik mijn producten retourneer?

We zullen zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 5 werkdagen nadat we uw geretourneerd artikel hebben ontvangen, het aankoopbedrag terugstorten.

Kan ik de bestelling nog wijzigen?

Kan ik de bestelling nog wijzigen?

Zodra jouw bestelling door ons is ontvangen beginnen we direct met het inpakken en verzenden, zodat we de product zo snel mogelijk bij jou kunnen afleveren. Daarom kan je order helaas niet meer worden gewijzigd zodra deze is geplaatst.

Effectuez une recherche

Sport Legging blauw met wit, grijze strepen

Iemand vond dit leuk en kocht

Sport Legging blauw met wit, grijze strepen

10 minuten geleden uit Arnhem

Panier

Français
Français